A Community discussion forum for Halo Custom Edition, Halo 2 Vista, Portal and Halo Machinima

Home  Search Register  Login Member ListRecent Posts
  
 
»Forums Index »Halo Custom Edition (Bungie/Gearbox) »Halo CE General Discussion »AllDev Not Working

Author Topic: AllDev Not Working (6 messages, Page 1 of 1)
Moderators: Dennis

Master Jake
Joined: Sep 20, 2009

Haii


Posted: May 1, 2010 11:58 PM    Msg. 1 of 6       
Does AllDev only work if HaloCE is installed to the default directory? (C:\Program Files\Microsoft Games\Halo Custom Edition\haloce.exe).

When I run it, get in game and press the "on" button it turns green like its working. The only problem is... the console isn't enabled. It used to work for me. The last time I tried was several months ago and back then I had it installed to the default directory so that is the only plausible explanation I can come up with.

I'd make my own version of the program but I don't what the program actually does to the running haloce.exe process.


Smmt
Joined: Jan 22, 2009


Posted: May 2, 2010 12:09 AM    Msg. 2 of 6       
Mine runs fine and its installed on my E:/ drive. So im not sure why its not working.


Master Jake
Joined: Sep 20, 2009

Haii


Posted: May 2, 2010 12:15 AM    Msg. 3 of 6       
Odd... I guess it could be a Vista issue. Though it ran on Vista fine in the past when I had run as administrator on (which I still have it on). I also tried compatibility mode with windows xp service pack 2.


Smmt
Joined: Jan 22, 2009


Posted: May 2, 2010 12:21 AM    Msg. 4 of 6       


Master Jake
Joined: Sep 20, 2009

Haii


Posted: May 2, 2010 12:26 AM    Msg. 5 of 6       
Wow..... an updated one.

Dude, seriously thanks a lot. That one works fine!
Edited by Master Jake on May 2, 2010 at 12:26 AM


Smmt
Joined: Jan 22, 2009


Posted: May 2, 2010 12:30 AM    Msg. 6 of 6       
No problem. :D

 

 
Previous Older Thread    Next newer Thread







Time: Mon February 17, 2020 7:33 AM 187 ms.
A Halo Maps Website