A Community discussion forum for Halo Custom Edition, Halo 2 Vista, Portal and Halo Machinima

Home  Search Register  Login Member ListRecent Posts
  
 
»Forums Index »Halo Custom Edition (Bungie/Gearbox) »Halo CE General Discussion »Help please

Author Topic: Help please (7 messages, Page 1 of 1)
Moderators: Dennis

Ubergoober
Joined: Oct 11, 2010


Posted: Nov 26, 2010 07:49 AM    Msg. 1 of 7       
Hi, just bought a new pc, running windows 7, got halo installed and working ok but cant get ce working. its installed and i can get to the gamespy server list but when i try to join a server it says that my client is too old. i downloaded the 1.09 patch but it hasnt made any difference. anyone had issues with using halo pc or halo ce on windows 7? anyone know how this issue may b dealt with? thankyou for ur time people.


MoooseGuy
Joined: Aug 10, 2008

I Approve This Message.


Posted: Nov 26, 2010 07:52 AM    Msg. 2 of 7       
Arrrgh. Ye be a pirate.


ally
Joined: Jun 23, 2010

Aye Ready


Posted: Nov 26, 2010 07:59 AM    Msg. 3 of 7       
can be fixed with this...http://hce.halomaps.org/index.cfm?fid=410

then use this...http://hce.halomaps.org/index.cfm?fid=4987

you will need your cd key,


Ubergoober
Joined: Oct 11, 2010


Posted: Nov 26, 2010 08:03 AM    Msg. 4 of 7       
no no, definitely legit copy mooseman
yeah, we did that ally, DL'ed the patch but still no good, we think it might b cause of norton blocking the automatic update
Edited by Ubergoober on Nov 26, 2010 at 08:05 AM


ally
Joined: Jun 23, 2010

Aye Ready


Posted: Nov 26, 2010 08:24 AM    Msg. 5 of 7       
sorry was gonna make a segestion but i don't know enough about windows7 or norton.
Edited by ally on Nov 26, 2010 at 08:32 AM


SlappyThePirate
Joined: Aug 24, 2009

You are irritating, I'll release nothing


Posted: Nov 26, 2010 09:55 AM    Msg. 6 of 7       
Use version changer? Version changer lets you join and view servers from other versions.


Ubergoober
Joined: Oct 11, 2010


Posted: Nov 28, 2010 12:31 PM    Msg. 7 of 7       
thanks people, all sorted now, just uninstalled everything and then reinstalled everything, including xfire n runs fine now.........weird but not complaining, as long as it works

 

 
Previous Older Thread    Next newer Thread







Time: Fri April 10, 2020 3:41 PM 204 ms.
A Halo Maps Website