A Community discussion forum for Halo Custom Edition, Halo 2 Vista, Portal and Halo Machinima

Home  Search Register  Login Member ListRecent Posts
  
 
Viewing User Profile for: Sylux96
About Contact
Joined: Jun 7, 2010 01:32 AM
Last Post: Jun 8, 2010 01:20 AM
Last Visit: Jun 21, 2010 04:56 PM
Location:
Occupation:
Interests:
Your Age:
What Games do you play:
Avatar:
Email: {hidden}


Send Private Message
Post Statistics
Sylux96 has contributed to 3 posts out of 469505 total posts (0.00%) in 3,474 days (0.00 posts per day).

20 Most recent posts:

Woops I ment to say "I have it set in exceptions as yes (Sorry It was late at night when I posted my first post :/ Like I said I've been able to start my own server before but strangly for people to join "Server Port" had to be 1796 My friend =UBE= Chief found that out.
Edited by Sylux96 on Jun 8, 2010 at 01:24 AM


Already tryed changing my ports around too :/


Ok here's the sitrep, I don't have safemode on, I recently got faster internet. I go to "Internet" Choose map and game and all, and when I press start it sits on the loading screen saying "Starting Network Server" and after like 10 seconds it says Unable to join. It can't be my firewall I have it set to be ignored. I have been able to join my server before on this same computer. But now it just ain't working anymore. It might be my RAM Space (CPU Usage) because It's been getting lower since my PC is getting older :/. So I might try to get more RAM because I know I have very little. So just give me any suggestions you have because I HONOSTLY DONT KNOW WHAT TO DO!


Time: Tue December 10, 2019 6:46 AM 172 ms.
A Halo Maps Website