A Community discussion forum for Halo Custom Edition, Halo 2 Vista, Portal and Halo Machinima

Home  Search Register  Login Member ListRecent Posts
  
 
Viewing User Profile for: xontor
About Contact
Joined: Oct 11, 2011 09:18 PM
Last Post: Oct 14, 2011 11:49 AM
Last Visit: Oct 14, 2011 11:50 AM
Website:  
Location:
Occupation:
Interests:
Your Age:
What Games do you play:


Send Private Message
Post Statistics
xontor has contributed to 4 posts out of 469153 total posts (0.00%) in 2,835 days (0.00 posts per day).

20 Most recent posts:
Halo CE General Discussion » I donĀ“t know why this happens Oct 14, 2011 11:49 AM (Total replies: 6)

Quote: --- Original message by: Dennis
Quote: --- Original message by: xontor

3mb down / 512 up
goos enough for 12 players ? ping never > 300

For a server the important spec is upload speed. With 512Kbps upload speed twelve is pushing it since each client that connects uses approximately 38-44Kbps of bandwidth.



I see then...
well, that“s what I needed to know
thanks

Halo CE General Discussion » I donĀ“t know why this happens Oct 13, 2011 06:14 PM (Total replies: 6)

internet ? ...
I use adsl, but maybe it is a bad configuration with the router, at least I know the problem is not random.
BTW, what ports did you choose for client and sever ?
I have 2304 server , 2305 client , does it matter ?
one last thing
3mb down / 512 up
goos enough for 12 players ? ping never > 300


Edited by xontor on Oct 13, 2011 at 06:19 PM

Halo CE General Discussion » I donĀ“t know why this happens Oct 11, 2011 10:36 PM (Total replies: 6)

not at all.
amd x2 2.2 , 3 gigs ram , 8600gt
maybe a problem or bad configuration with gametypefix ? (BTW, any alternative ?)
IDK, I completed a slayer game, but the next one with snipers, failed me, and also a CTF game.
but yesterday,that never happen.

Halo CE General Discussion » I donĀ“t know why this happens Oct 11, 2011 09:29 PM (Total replies: 6)

First, i hope this is the right place.
I need help please, I have the halo custom edition. I run a server, and I play with my PC, I have a good connection and excel the requirements for playing and hosting the game, i think...
everything seems fine, I can play, people connect, no lag, no issues, but , out of the blue, everyone on the client side, first stops and then just dies, I see as if they "quit", they see as if the game ended, wich is not the case, the server is still running.

thanks for any help


Time: Mon July 15, 2019 5:18 PM 188 ms.
A Halo Maps Website